Luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer


GoodCab is uw gastheer in taxivervoer! Bel voor meer informatie: 06 26 30 60 80

Taxi naar Schiphol

Bij GoodCab kunt u op een voordelige manier van en naar Schiphol reizen. Vaak wordt er gedacht dat reizen per taxi naar Schiphol duur is, niet bij GoodCab. Doordat wij altijd beladen rijden, kunnen we de prijzen zo laag mogelijk houden. Daarnaast is het veel comfortabeler om per taxi naar Schiphol te reizen dan wanneer u dit met het openbaar vervoer doet. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de mogelijkheden die u heeft wanneer u met GoodCab naar Schiphol reist.

Wij behandelen u persoonlijk

Een taxi naar Schiphol? Wanneer u met GoodCab reist zal u persoonlijk behandeld worden. Voor ons bent u niet één van de vele klanten. Wij hopen namelijk dat onze taxiservice u bevalt en wij in de toekomst weer wat voor u kunnen betekenen. Daarnaast willen wij u een vertrouwd gevoel geven tijdens de taxirit naar Schiphol. Daarom streven wij ernaar dat het niet uitmaakt wanneer u met ons of met een kennis naar Schiphol reist.

Wij zorgen dat we er altijd op tijd zijn – Taxi naar Schiphol

Helaas komt het voor dat een vlucht weleens vertraagd of geannuleerd wordt. Wij houden dit graag voor u in de gaten zodat u niet te laat op de vluchthaven aankomt. Daarom raden wij u aan om uw boekingsnummer altijd in te vullen tijdens het boeken van een taxi naar Schiphol. Wanneer u na de terugvlucht gebruik maakt van onze taxi dienst, houden wij ook uw vlucht in de gaten. Zo zorgen wij dat ook bij eventuele gewijzigde vluchttijden we er op tijd zijn. Uiteraard geven wij vooraf door waar wij op u zullen wachten.

De voordelen van een taxi ten opzichte van het openbaar vervoer

Een groot voordeel van reizen per taxi naar de luchthaven is dat u hier niet het openbaar voor hoeft te gebruiken. U geniet dus tijdens u rit van veel comfort. Zo hoeft u zelf niet met uw koffers te sjouwen en kunt u volledig ontzorgt reizen naar de luchthaven. Daarnaast hoeft u niet een overvol treinstel te zitten, onze taxi’s bieden u veel zitcomfort.

Een taxirit boekt u gemakkelijk op onze website

Een taxi naar Schiphol kunt u eenvoudig boeken via de  website. Het enige wat u hoeft te doen is de juiste gegevens in te vullen en het aantal personen waarmee u reist. Aan de hand van uw adres en de bestemming wordt er een ritprijs voor u berekend. Eventueel kunt u direct uw terugrit boeken. 

Eenvoudig betalen met iDeal of creditcard

Als u een taxi naar Schiphol heeft uitgekozen kunt u deze via GoodCab direct boeken. Een taxirit kunt u eenvoudig betalen met iDeal of een creditcard. Op dit moment is het nog niet mogelijk om contant in de taxi zelf te betalen. Wanneer u een taxirit heeft geboekt verzenden wij direct een boekingsbevestiging naar u toe.

Vliegt u vanaf Düsseldorf? Geen probleem!

Vliegt u niet vanaf Schiphol maar vanaf een andere luchthaven? Ook dat is geen probleem bij GoodCab, wij regelen namelijk luchthaven vervoer naar alle luchthavens in Nederland en België. Daarnaast kunnen wij ook vervoeren naar vele luchthavens in Duitsland.

Wij houden de prijs graag zo laag mogelijk

Wij zijn een jong bedrijf waar u voor een scherpe prijs een taxirit kunt boeken. Uiteindelijk willen wij dat u met de taxi net zo voordelig naar Schiphol reist als met het openbaar vervoer.

Kunnen wij ergens mee helpen?

Wilt u een taxi naar Schiphol boeken? Dan bent u bij GoodCab aan het juiste adres. Zoals u op deze pagina heeft kunnen lezen heeft het reizen per taxi erg veel voordelen. Heeft u vragen? Of wilt u een boeking wijzigen? Dan kunt u ons via onze contactpagina bereiken. Daarnaast kunt u ons ook telefonisch bereiken via 06 26 30 60 80.

Prijzentabel Taxi GoodCab

taxi prijs personen

Personen-vervoer

(maximaal 4 personen)

€ 2,98

€ 2,18

€ 0,36 per minuut

€ 40,65 per uur

prijs taxi bus

Groeps-vervoer

Busje (5 tot 8 personen)

€ 6,08

€ 2,73

€ 0,41 per minuut

€ 40,65 per uur

taxi schiphol airport

Waarom GoodCab?

Eerlijk en transparant

U weet van tevoren wat de taxirit u kost, geen verborgen of extra bijkomende kosten. Gaat het een keer niet goed, waar we niet vanuit gaan, dan maken wij dat graag goed met u en reist u de volgende keer tegen aangepast tarief in de regio met ons. Dit is zowel voor u als voor onze chauffeurs wel zo prettig.

Persoonlijk en vertrouwd

Bij GoodCab bent u niet zomaar een klant of een toerist, wij willen graag dat u terug komt en ons als uw vaste partner voor taxi vervoer ziet. En daarom krijgt u van ons een persoonlijke service, waardoor u hetzelfde gevoel krijgt als bij een familielid dat u naar de luchthaven of u bestemming brengt.

Prijs-kwaliteitverhouding

Wij beloven u een scherpe prijs, maar dit is niet de reden dat u voor ons blijft kiezen. Want u wilt natuurlijk vooral prettig vervoerd worden. Bij GoodCab wordt u altijd vervoerd in een nette, ruime taxi met een chauffeur die zijn talen spreekt en weet wat gastvrijheid en veilig rijgedrag is.