VIP/Business vervoer

VIP/Businessvervoer


GoodCab EXCLUSIVE: VIP Taxiservice

Bent u op zoek naar een taxi voor een bijzondere gelegenheid, wilt u zichzelf verwennen als een celebrity of wilt u luxueus vervoer voor een VIP boeken? Dan staat de VIP-taxiservice van GoodCab voor u klaar. Mogen wij u voorstellen: GoodCab Exclusive. Onze VIP taxi’s en VIP taxibusjes onderscheiden zich door een zeer luxe, speciale businessclass uitvoering, met o.a. lederen fauteuils, WIFI en getint glas voor uw privacy. Ook de afwerking van de voertuigen is van een excellent niveau.

Tevens bestaat er bij ons de mogelijkheid om ‘Business’ medewerkers – welke tijdelijk niet zelfstandig  kunnen rijden of reizen – te vervoeren naar de werkplek of kantoor.

Speciaal voor onze zakelijke klanten hebben wij het mogelijk gemaakt om op rekening te rijden of met een creditcard af te kunnen rekenen.

Kwaliteit, service en flexibiliteit staan centraal. Alles is erop gericht u een VIP beleving te geven. Bespreek uw wensen met onze medewerkers en vraag naar een passend kwaliteitsaanbod en bijbehorende offerte. Bel 06 26 30 60 80 of  stuur ons een e-mail.

Business vervoer

Chauffeursdiensten door heel Nederland

Naast regulier taxivervoer biedt GoodCab u ook de mogelijkheid een privéchauffeur in te huren. Deze chauffeursdiensten zijn beschikbaar voor zowel zakelijke ritten als privéritten. Wij kunnen u door heel Nederland vervoeren, met uw eigen eigen auto of bedrijfsauto, of met één van de luxe voertuigen uit het wagenpark van GoodCab. Uiteraard geeft u aan wat de gewenste bestemming is en de eventuele tussenstops.

Prive chauffeur: rijvaardig en respresentatief

Iedere privéchauffeur die onder de GoodCab chauffeursdiensten valt, wordt geselecteerd op basis van perfecte rijvaardigheid, wegenkennis en representatief voorkomen en gedrag. Beleefdheidsvormen, dienstverlenende instelling en en gedrag zijn belangrijke criteria. De privéchauffeurs worden na een sollicitatiegesprek uitgebreid getest op hun rijvaardigheid. Naast de rijvaardigheid wordt er veel aandacht besteed aan representativiteit, beleefdheidsvormen en een dienstverlenende instelling. Een privé chauffeur is minimaal 21 jaar oud en minstens 2 jaar in het bezit van het rijbewijs.

Privéchauffeur: 5 voordelen

  1. Bij zakelijk gebruik van onze chauffeursdiensten kunt u de reistijd optimaal benutten. Stukken doorlezen, e-mail beantwoorden of zakelijke telefoongesprekken voeren.
  2. U kunt ontspannen tijdens de rit. U komt veilig en op tijd aan op uw bestemming, zonder dat u zich druk hoeft te maken over het weggedrag van het overige verkeer of de verkeerssituatie.
  3. U hoeft zich niet druk te maken over het parkeren van de auto. Wij brengen u op het afgesproken tijdstip naar uw bestemming en halen u weer op.
  4. Uw privéchauffeur staat geheel tot uw dienst. Uw plannen kunnen wijzigen, afspraken uitlopen, u wilt de route wijzigen; u zegt het maar. De chauffeur is ‘at your service’.
  5. Naar wens kan de chauffeur de wachttijd optimaal benutten en bijvoorbeeld uw auto wassen, stofzuigen en voltanken.

Chauffeursdiensten duur?

U kunt al gebruik maken van onze chauffeursdiensten vanaf € 30,- per uur.

Prive chauffeur gezocht? Of wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neemt u telefonisch contact met ons op, of verstuur het contactformulier, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden en tarieven.

Standaard taxi-rit     

Voor regulieren, standaard prijzen kunt u hier klikken

Waarom GoodCab?

Eerlijk en transparant

U weet van tevoren wat de taxirit u kost, geen verborgen of extra bijkomende kosten. Gaat het een keer niet goed, waar we niet vanuit gaan, dan maken wij dat graag goed met u en reist u de volgende keer tegen aangepast tarief in de regio met ons. Dit is zowel voor u als voor onze chauffeurs wel zo prettig.

Persoonlijk en vertrouwd

Bij GoodCab bent u niet zomaar een klant of een toerist, wij willen graag dat u terug komt en ons als uw vaste partner voor taxi vervoer ziet. En daarom krijgt u van ons een persoonlijke service, waardoor u hetzelfde gevoel krijgt als bij een familielid dat u naar de luchthaven of u bestemming brengt.

Prijs-kwaliteitverhouding

Wij beloven u een scherpe prijs, maar dit is niet de reden dat u voor ons blijft kiezen. Want u wilt natuurlijk vooral prettig vervoerd worden. Bij GoodCab wordt u altijd vervoerd in een nette, ruime taxi met een chauffeur die zijn talen spreekt en weet wat gastvrijheid en veilig rijgedrag is.