Rolstoelvervoer

Rolstoelvervoer


GoodCab is uw gastheer in taxivervoer! Bel voor meer informatie: 06 26 30 60 80

Heeft u een rolstoel? Het wagenpark van GoodCab is hiervoor uitstekend toegerust. En uiteraard zijn onze chauffeurs bekwaam in het hanteren van rolstoelen. Wij verzorgen rolstoelvervoer volgens de richtlijnen van de Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden.

Het dagelijkse werkgebied strekt zich van Amsterdam, Den Haag, Leiden, de Duin- en Bollenstreek tot Schiphol en Haarlem. Een grote regio waarin u gebruik kunt maken van onze kwalitatief hoogwaardige vervoersdiensten.Voor uw zakelijk of particuliere Schiphol taxivervoer zijn wij het geschikte taxibedrijf. Op verzoek verzorgen wij uiteraard taxiritten door heel Nederland.

Voor alle doelgroepen
Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van taxivervoer bij GoodCab. Zakelijk taxivervoer, regulier taxivervoer,  Airportservice, groepsvervoer, taxivervoer voor uitgaanspubliek, BOB- service, leerlingenvervoer, chauffeursdiensten en nog veel meer gerelateerd taxi en taxibusvervoer. Dit is slechts een greep uit het uitgebreide dienstenaanbod van GoodCab. Uw vraag is bepalend voor ons aanbod. Dus zoekt u taxivervoer? En heeft u speciale wensen? Wij regelen het graag voor u.

Vaste taxitarieven voor bedrijven en instellingen behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Onze medewerkers staan voor u klaar en informeren u graag over onze taxidienstverlening.

Prijzentabel Taxi GoodCab

taxi prijs personen

Personen-vervoer

(maximaal 4 personen)

€ 2,98

€ 2,18

€ 0,36 per minuut

€ 40,65 per uur

prijs taxi bus

Groeps-vervoer

Busje (5 tot 8 personen)

€ 6,08

€ 2,73

€ 0,41 per minuut

€ 40,65 per uur

rolstoel taxi

Waarom GoodCab?

Eerlijk en transparant

U weet van tevoren wat de taxirit u kost, geen verborgen of extra bijkomende kosten. Gaat het een keer niet goed, waar we niet vanuit gaan, dan maken wij dat graag goed met u en reist u de volgende keer tegen aangepast tarief in de regio met ons. Dit is zowel voor u als voor onze chauffeurs wel zo prettig.

Persoonlijk en vertrouwd

Bij GoodCab bent u niet zomaar een klant of een toerist, wij willen graag dat u terug komt en ons als uw vaste partner voor taxi vervoer ziet. En daarom krijgt u van ons een persoonlijke service, waardoor u hetzelfde gevoel krijgt als bij een familielid dat u naar de luchthaven of u bestemming brengt.

Prijs-kwaliteitverhouding

Wij beloven u een scherpe prijs, maar dit is niet de reden dat u voor ons blijft kiezen. Want u wilt natuurlijk vooral prettig vervoerd worden. Bij GoodCab wordt u altijd vervoerd in een nette, ruime taxi met een chauffeur die zijn talen spreekt en weet wat gastvrijheid en veilig rijgedrag is.